Zangdocente Tarah

Foto door Herman Kemper Fotografie / ShootbyHerman                                                                                                                                     

 

 

Over Tarah

Ik ben Tarah Ouwerkerk en werkzaam als zangdocent en zangeres. In 2008 ben ik cum laude afgestudeerd aan de popopleiding van het conservatorium en sindsdien geef ik zangles en stemtraining op verschillende zang- en theaterscholen, het voortgezet onderwijs, aan studenten én bij mijn eigen zangschool in muziekschool FluXus Zaandam. Ook schrijf ik muziek voor mijn band THE SELFISH en zing ik in sessiebands als lead- en backingvocalist. Tijdens en na mijn opleiding heb ik mogen spelen met veel leuke muzikanten en deelgenomen aan muzikale projecten zoals bijvoorbeeld: Candy Dulfer, Waylon, Do, Phil Bee’s Freedom, The Damned and Dirty, Shane Shu, Steffen Morrison, Samba Salad (kindertheater), Lucifer’s Playlist, Het Laatste Nippertje (Wim T. Schippers, theatervoorstelling), Mister Pink (Tribute to Pink FLoyd), De Groote Weiver Jam en verschillende sessiebands en studioprojecten.


Zangles

Geen zangstudent is hetzelfde en dat vind ik ontzettend leuk en uitdagend! Tijdens de zanglessen werken we aan zangtechniek en gezond stemgebruik zodat je over vele jaren nog steeds zonder problemen kunt zingen. Maar er komt uiteraard nog veel meer kijken bij zingen zoals bijvoorbeeld: podiumpresentatie/performance, tekstinterpretatie, microfoontechniek, uitbreiding van repertoire, ontwikkelen van eigen stijl, songwriting, meerstemmig zingen en improvisatie. Elke les is een mooie mix van alles wat je als zanger of zangeres kunt gebruiken tijdens het zingen. Twee keer per jaar kunnen zangstudenten optreden tijdens één van de Vocal Nights!

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Zangpedagogen (NVZ) en volg de beroepscode. Ook ben ik sinds februari 2024 bestuurslid van deze mooie beroepsvereniging.

Klik hier voor meer informatie en de tarieven